PDA

View Full Version : Is AZB Pages Loading Slow?


Johnnyt
11-02-2015, 03:08 PM
Is AZB Slow right now 5 PM EDST?

BuddyWing
11-02-2015, 04:41 PM
I would have got back to you sooner but I'm running slow Ha Ha
Yes AZB is running slow

Bavafongoul
11-02-2015, 04:55 PM
Yup.....I experienced it earlier today when it was chugging and it's becoming a ;little more common orat least so it seems.

Bavafongoul
11-02-2015, 04:56 PM
I have cleaned the cookies on my computer........signed off and back on......and the site is still running slow........all the other websites I visit just whiz on by but not this one.


p.s. This was originally a duplicate post.....1 minute apart on posting time.....nonetheless site has intermittent problems which I heard are being looked at.......I hope so.

caff3in3
11-02-2015, 05:03 PM
Tap talk has been acting up as well (some threads don't load at all). Been 3 or 4 days like that

AngryTurtle
11-02-2015, 05:43 PM
Yes, loading slow at the time of this posting.

sonny_burnett
11-02-2015, 05:44 PM
Tapatalk slow on this forum only. Sorry I made a similar thread. Search would not open.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Dave-Kat
11-02-2015, 05:45 PM
Bringing back 1995 www flashbacks...ouch. Lagging all day:boring2:

-Kat

Rtstreet
11-02-2015, 05:50 PM
I agree. Going slow

measureman
11-02-2015, 05:50 PM
It's as slow as 2 old guys playing one pocket.

bbb
11-02-2015, 05:51 PM
..................yes

pt109
11-02-2015, 05:55 PM
Just fine over




















here

Str8PoolPlayer
11-02-2015, 05:58 PM
Yes... been running slow the past several hours. Not an issue for me, as I am a patient guy.

pt109
11-02-2015, 06:04 PM
Yes... been running slow the past several hours. Not an issue for me, as I am a patient guy.

Yeah, yeah, yeah....sez the guy who has wheels in his avatar that go like zero to
4 million mph in a nano second

Dave-Kat
11-02-2015, 06:05 PM
*as I spray my fresh brewed 'Pete's all over my screen.

Good one,
-Kat


It's as slow as 2 old guys playing one pocket.

terryhanna
11-02-2015, 06:20 PM
http://i.imgur.com/FdENVjU.gif





...............

3RAILKICK
11-02-2015, 07:22 PM
http://i.imgur.com/FdENVjU.gif





...............



I want that Tshirt..

I need that Tshirt...it fits me.

chevybob20
11-02-2015, 07:30 PM
Frustratingly slow. Makes me want to kill kittens.

iusedtoberich
11-02-2015, 10:35 PM
Mine has been slow too all day.

AzHousePro
11-02-2015, 10:52 PM
It seems to be moving well now, but it was slow earlier today. I wonder if some of the tweaking I did for the US Open traffic might be slowing things down.

I will keep an eye on it tomorrow and see how things are.

Mike

Johnnyt
11-03-2015, 03:37 AM
Seems OK at time. Johnnyt

caff3in3
11-03-2015, 03:44 AM
Tap talk is working as well

Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk

terryhanna
11-05-2015, 06:07 PM
Seems like it loads slow about this same time everyday

3RAILKICK
11-05-2015, 06:19 PM
pretty slow at the moment..

ctyhntr
11-05-2015, 06:27 PM
Tap Talk is a smartphone app. Your smartphone likely access the internet through a different provider than your home computer. So that's another method some of us can use to troubleshoot

If your computer is slow, but it loads up quickly on your phone then it's not likely to be AZ, but your internet provider.

Tap talk is working as well

Sent from my SM-G900W8 using Tapatalk

sonny_burnett
11-05-2015, 07:09 PM
Even slower today. As stated before, this is the ONLY forum on Tapatalk I'm having trouble on.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

terryhanna
11-05-2015, 07:24 PM
I know it is not my computer or service all other sites load normal

sometimes i get this
401377

RiverCity
11-05-2015, 07:25 PM
Has anyone given any thought to the possibility of a zombie outbreak where the servers are located? :duck:

Hey.......... Like Fats Brown said, "Nothing is impossible. Some things are just less likely than others...... thats all." :thumbup:

pt109
11-05-2015, 07:54 PM
I know it is not my computer or service all other sites load normal

sometimes i get this
401377

I got it also...other sites are good.
Could be this thread is upsetting the gremlins....:eek:

AtLarge
11-05-2015, 07:57 PM
It's ... real ... slow ... for ... me ... too.

ibuycues
11-05-2015, 08:01 PM
........slow.......

Will Prout

Prey
11-05-2015, 10:02 PM
Running slow again tonite.

mortuarymike-nv
11-05-2015, 10:14 PM
Big time.............................................. ...............

Dead Money
11-05-2015, 11:34 PM
Works fine for me. Are you guys still on Dial up or something?

Poolplaya9
11-06-2015, 12:02 AM
Works fine for me. Are you guys still on Dial up or something?

As everyone else has said, every other site works great. AzB has been sloooooooooooooow all evening. Every now and then it works ok for a few minutes so maybe you caught it at a good time. Also, as described in post #27 with the screenshot of the error message, on occasion the site even times out and you get a message saying the AzB server itself has timed out. Couldn't be any more clear to me that it is the site.

sonny_burnett
11-06-2015, 08:13 AM
Response from AZB would be nice

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

sonny_burnett
11-06-2015, 08:14 AM
Works fine for me. Are you guys still on Dial up or something?
51.2/5.2 Mbps if you must know.

Sent from my SCH-I545 using Tapatalk

Johnnyt
11-06-2015, 09:07 AM
Mike, I'm no high tech guy, but maybe you should untweek what you tweeked. :D Johnnyt

Dead Money
11-07-2015, 11:38 PM
As everyone else has said, every other site works great. AzB has been sloooooooooooooow all evening. Every now and then it works ok for a few minutes so maybe you caught it at a good time. Also, as described in post #27 with the screenshot of the error message, on occasion the site even times out and you get a message saying the AzB server itself has timed out. Couldn't be any more clear to me that it is the site.

Hmmm ok. Maybe it is a timing thing because I have been on and off here several times this week with no issues at all.

terryhanna
11-07-2015, 11:44 PM
As everyone else has said, every other site works great. AzB has been sloooooooooooooow all evening. Every now and then it works ok for a few minutes so maybe you caught it at a good time. Also, as described in post #27 with the screenshot of the error message, on occasion the site even times out and you get a message saying the AzB server itself has timed out. Couldn't be any more clear to me that it is the site.
Still slow at times

AlexandruM
11-08-2015, 12:02 AM
From smartphone site is running decently, but on laptop and desktop computer it is pretty slow. Also if I use Firefox I can't read last page on all topics it get me a 502 Bad Gateway nginx error, in Google Chrome it works ok, but sometimes content on pages is missing.
I'm using 3 different computers with a speed over 25 Mbps.

iusedtoberich
11-08-2015, 06:16 AM
I'm having still frequent slow page loads.

Str8PoolPlayer
11-08-2015, 06:24 PM
Running slow here in Gold Rush Country.

AzHousePro
11-08-2015, 06:29 PM
I am away from home this weekend, running an event. I have a terrible connection here in the pool room, so I will have to look into this when I get back home.

Cuebuddy
11-08-2015, 08:48 PM
I am away from home this weekend, running an event. I have a terrible connection here in the pool room, so I will have to look into this when I get back home.

Take your time Mike......sorry I couldn't resist:p

NYC cue dude
11-08-2015, 08:58 PM
Very slow over the last several days.

PINKLADY
11-09-2015, 01:28 AM
1 mississippi,
2 mississippi,
300 mississippi

(posted 11.08 @ 9:05amEST)

RiverCity
11-09-2015, 04:10 AM
Works fine for me. Are you guys still on Dial up or something?

http://results.speedtest.comcast.net/result/1107767164.png

Nope, still slow though..... :thumbup:

terryhanna
11-09-2015, 09:38 AM
...............

snucar
11-09-2015, 09:46 AM
Very slow indeed and quite a few 502 bad gateways.

terryhanna
11-09-2015, 05:14 PM
still slow

PINKLADY
11-09-2015, 06:20 PM
it took 20 minutes & 3 attempts to get my last post to go through.

cubswin
11-09-2015, 06:25 PM
Is AZB Slow right now 5 PM EDST?

been terrible for me for the last week

Outhole
11-09-2015, 06:57 PM
Terrible slow.

terryhanna
11-09-2015, 10:01 PM
Site is really slow loading i just got this message 3 times

401808

PINKLADY
11-09-2015, 10:11 PM
Site is really slow loading i just got this message 3 times

401808

maybe Wilson banned Mike last night after his "post of the year"?
here's a new one:

vBulletin Message
Offline for just a minute.


i can't sign out!

claymont
12-09-2015, 06:16 PM
I'm getting 502 Bad Gateway nginx again. I get the message headers fine, but can only access a few message bodies...like this one. I deleted my cache and history anything else I can do. Using FF 42

AzHousePro
12-09-2015, 08:32 PM
I won't be able to look into this more until I get back from Mosconi Cup.

How many other's are having problems with this?

Mike