PDA

View Full Version : Network error while using tapatalk???


Kid Dynomite
08-02-2017, 03:59 AM
Any ideas what is going on?

Been having a issue for a week or two.

Thanks
Kd

Sent from my XT1650 using Tapatalk

peter_gunn
10-24-2017, 03:56 AM
Same here 😶😶😨

jburkm002
10-24-2017, 06:18 AM
Does Tapatalk work for anyone? So we know what direction to go and on what type device

Black-Balled
10-24-2017, 06:30 AM
And what is the benefit of tepatulk?

jimmyg
10-24-2017, 07:25 AM
I've been getting random 502 Bad Gateway messages for about two weeks. Using Win 7 and firefox.

ctyhntr
10-24-2017, 09:10 AM
i have my suspicion the 502 gateway issue is caused by a bad sponsor page not loading up. The sponsor pages rotate, so not everyone sees the same ads.


I've been getting random 502 Bad Gateway messages for about two weeks. Using Win 7 and firefox.

Hits 'em Hard
10-24-2017, 09:16 AM
I've been getting random 502 Bad Gateway messages for about two weeks. Using Win 7 and firefox.

i have my suspicion the 502 gateway issue is caused by a bad sponsor page not loading up. The sponsor pages rotate, so not everyone sees the same ads.

Brought this up to Mike H. when it first started happening. He said it was a client side issue. He's wrong but correct. In order to fix a 502 error you must log out and back in. Logging out clears a cookie this sites server sends to your computer. It's a server issue that causes the bad cookies to get sent out. It happened directly after one of last years server issues.

The Tapatalk issue could be that the Tapatalk side of things got updated, and the AZB forum plugin needs to get updated too. Another Mike H. issue.

jimmyg
10-24-2017, 01:43 PM
Brought this up to Mike H. when it first started happening. He said it was a client side issue. He's wrong but correct. In order to fix a 502 error you must log out and back in. Logging out clears a cookie this sites server sends to your computer. It's a server issue that causes the bad cookies to get sent out. It happened directly after one of last years server issues.

The Tapatalk issue could be that the Tapatalk side of things got updated, and the AZB forum plugin needs to get updated too. Another Mike H. issue.

So far works great. Logged out, then back in. Thanks.

Kid Dynomite
10-24-2017, 05:34 PM
So far works great. Logged out, then back in. Thanks.

No luck 🍀 for me! Can't login!

Kd

jburkm002
10-26-2017, 12:10 PM
I get the same thing. Galaxy S7

BigBoof
10-27-2017, 09:44 AM
I have the same problem. I even tried unsubscribing from AZ on Tapatalk but get the same network error that KD is getting. Since this is my cellphone, I have had the opportunity to try using my local cell network, my home WiFi, Las Vegas cell network and countless wifi systems while at TAP Nationals.

Very annoying as I rarely sit at a PC (besides work, like now. Shhh) :)

jburkm002
10-27-2017, 09:52 AM
Sure be nice to hear from the MODS on this. I don't post often but their silence on this is a little disappointing. I have always paid for a gold membership which I would hope includes a little technical support.

seanjonsean
10-30-2017, 07:21 AM
any updates on this issue?

JoseV
10-30-2017, 09:52 AM
Same here, logged off and back on, even deleted the app and still get the same crap.

Hits 'em Hard
10-30-2017, 10:50 AM
No luck 🍀 for me! Can't login!

Kd

Same here, logged off and back on, even deleted the app and still get the same crap.

That only works for the 502 error guys.

The Tapatalk issue is a version mismatch. AzHousePro needs to update the AZB server for that fix.

JoseV
10-30-2017, 12:16 PM
That only works for the 502 error guys.

The Tapatalk issue is a version mismatch. AzHousePro needs to update the AZB server for that fix.

Thanks for the heads up, i was starting to think i was entering the wrong password for the 50th time in a row, i just have to wait and see what AZB does now.

Texas Prez
11-06-2017, 07:36 PM
Any update here?

The fact that there is no mobile version of the site and that forum apps (only viable mobile solution) are not working on Android devices is getting frustrating.

Updating the vBulletin OS and moving to HTTPS would also be worth considering in the process.

Texas Prez
11-09-2017, 08:56 PM
Any reply from mods on what is going on? Tapatalk still down on Android.

str8eight
11-12-2017, 12:55 AM
Canít login from my android either.


Sent from my iPad using Tapatalk

jburkm002
11-12-2017, 07:04 AM
You would think we could get a reply one way or another. I mean I usually pay for a gold membership for no other reason than to donate to the forum. A little technical support shouldn't be to much to ask. Being ignored about an ongoing issue is kinda rude.

Shooter32
11-12-2017, 07:25 AM
I'm definitely in the crowd that would like to see the Tapatalk issues fixed , it is so much better when getting on here with my cellphone .

ZeroSkylineX
11-28-2017, 12:31 PM
This issue has been ongoing for way too long, as early as August and now it's November, well December this coming weekend. Five months now, really? I even stopped visiting AZ because of this. Come on mods..

mikewhy
11-29-2017, 12:47 AM
So far works great. Logged out, then back in. Thanks.

Heh. Too late for me. I just uninstalled the thing to get back on. Google hits on AZB redirect to the app with no recourse or opt out. That's bordering on virus behavior, those greedy traffic hounds. It's tolerable while they offer the better alternative, but suicide when it goes wrong. Those guys are dead to me.

BmoreMoney
11-29-2017, 01:18 AM
Any update here?

The fact that there is no mobile version of the site and that forum apps (only viable mobile solution) are not working on Android devices is getting frustrating.

Updating the vBulletin OS and moving to HTTPS would also be worth considering in the process.

I do not, nor have I ever had / used tapatalk but I do use Android and have had zero issues this whole time. Is Android only effected if used with this Tapatalk or something ?

seanjonsean
12-14-2017, 07:35 AM
no fix yet????