AzBilliards.com  
Register Blogs FAQ Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

  
Go Back   AzBilliards.com > Products Talk > Talk To A Mechanic
Reload this Page Can you put GC 3 rails on a GC4 frame?
Reply
 
Share Thread Tools Rate Thread
Can you put GC 3 rails on a GC4 frame?
Old
  (#1)
I miss alot
AzB Silver Member
I miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond reputeI miss alot has a reputation beyond repute
 
Status: Offline
Posts: 82
vCash: 500
iTrader: 3 / 100%
Join Date: May 2011
   
Can you put GC 3 rails on a GC4 frame? - 08-22-2019, 07:12 PM

I have two Gold Crowns, one is a 3 and the other a 4 (I believe, look at frame pictures below - it has that slate leveling system with the two bolts). The rails on the 3 are much nicer and I wanted to know if these rails will bolt up to the GC4 frame, also I plan on putting on artemis cushions on this table as well. My plan is to have the GC 4 as my main practice table and sell off the GC3. Just want to make sure these two tables are compatible before I try to switch over the rails.
Attached Images
  
  
Reply With Quote
Old
  (#2)
realkingcobra
AzB Silver Member
realkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond reputerealkingcobra has a reputation beyond repute
 
realkingcobra's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 16,920
vCash: 5785
iTrader: 7 / 100%
Join Date: Dec 2006
Location: On the road everywhere.
   
08-29-2019, 02:53 PM

Quote:
Originally Posted by I miss alot View Post
I have two Gold Crowns, one is a 3 and the other a 4 (I believe, look at frame pictures below - it has that slate leveling system with the two bolts). The rails on the 3 are much nicer and I wanted to know if these rails will bolt up to the GC4 frame, also I plan on putting on artemis cushions on this table as well. My plan is to have the GC 4 as my main practice table and sell off the GC3. Just want to make sure these two tables are compatible before I try to switch over the rails.
You can install any Gold Crown rails on any Gold Crown frame, they're completely interchangeable, with the exception of the room needed to mount the bigger GC4 drop pockets on the 1,2,& 3 frames.
  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.