false log in time
Old
  (#1)
measureman
AzB Silver Member
measureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond repute
 
measureman's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7,155
vCash: 1500
iTrader: 1 / 100%
Join Date: May 2009
Location: Denver
   
false log in time - 01-18-2014, 07:54 AM

It is saying I last visited at today 12:26 AM. That is not true.
Whats up with that ?


Playing cue- The Mighty Lucasi Cocobolo
Back up cue - Troy Downey

"Russian Magic Chalk- good enough to steal".

Russian Magic chalk is the nuts.
Its so good my last and only cube was stolen off the table when I went to the bath room.
They left my $1000 cue but stole my chalk, how strong is that?


The Truth: If you have a stroke the gear don't matter... If you don't have a stroke the gear won't help.
The above quote by Softshot
  
Reply With Quote

Old
  (#2)
KoolKat9Lives
Taught 'em all I know
KoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond repute
 
KoolKat9Lives's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7,660
vCash: 1300
iTrader: 0 / 0%
Join Date: Jun 2008
Location: Greensboro, NC
   
01-18-2014, 07:59 AM

Quote:
Originally Posted by measureman View Post
It is saying I last visited at today 12:26 AM. That is not true.
Whats up with that ?
Maybe you logged in from Russia?

Someone, I forget who, posted their time was off an hour. Their next post's "time" was correct. Seems there may be some inconsistencies every once in a while.

Computers +software + humans = recipe for ocassional heartburn
  
Reply With Quote
Old
  (#3)
itsfroze
AzB Silver Member
itsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond repute
 
Status: Offline
Posts: 4,610
vCash: 500
iTrader: 1 / 100%
Join Date: Oct 2009
   
01-18-2014, 08:08 AM

I found that I had to go into the user CP, then under the settings and options heading
on the left side, go to edit options. Then scroll down to Date and Time options.
There you can reset your time zone until your time and the time shown on AZ matches.

Even though I am on the East Coast, as I live in N.Y. state the only way I could get AZ time to match my time
was to set my time as central. That doesn't make any sense to me however that worked. Good Luck





PS. KK9 That was me I fixed, it even though how I did made no sense to me.

Last edited by itsfroze; 01-18-2014 at 08:12 AM.
  
Reply With Quote
Old
  (#4)
KoolKat9Lives
Taught 'em all I know
KoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond reputeKoolKat9Lives has a reputation beyond repute
 
KoolKat9Lives's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7,660
vCash: 1300
iTrader: 0 / 0%
Join Date: Jun 2008
Location: Greensboro, NC
   
01-18-2014, 08:15 AM

Quote:
Originally Posted by itsfroze View Post
I found that I had to go into the user CP, then under the settings and options heading
on the left side, go to edit options. Then scroll down to Date and Time options.
There you can reset your time zone until your time and the time shown on AZ matches.

Even though I am on the East Coast, as I live in N.Y. state the only way I could get AZ time to match my time
was to set my time as central. That doesn't make any sense to me however that worked. Good Luck





PS. KK9 That was me I fixed, it even though how I did made no sense to me.
I thought it was you, but wasn't 100% in recollection.

Good info you posted. I had no idea there were time zone options.
  
Reply With Quote
Old
  (#5)
macguy
AzB Silver Member
macguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond reputemacguy has a reputation beyond repute
 
macguy's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 8,748
vCash: 500
iTrader: 0 / 0%
Join Date: Aug 2003
   
01-18-2014, 08:30 AM

Quote:
Originally Posted by measureman View Post
It is saying I last visited at today 12:26 AM. That is not true.
Whats up with that ?
http://www.youtube.com/watch?v=kVQ-lDAIGyI
  
Reply With Quote
Old
  (#6)
measureman
AzB Silver Member
measureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond reputemeasureman has a reputation beyond repute
 
measureman's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7,155
vCash: 1500
iTrader: 1 / 100%
Join Date: May 2009
Location: Denver
   
01-18-2014, 08:45 AM

Quote:
Originally Posted by itsfroze View Post
I found that I had to go into the user CP, then under the settings and options heading
on the left side, go to edit options. Then scroll down to Date and Time options.
There you can reset your time zone until your time and the time shown on AZ matches.

Even though I am on the East Coast, as I live in N.Y. state the only way I could get AZ time to match my time
was to set my time as central. That doesn't make any sense to me however that worked. Good Luck





PS. KK9 That was me I fixed, it even though how I did made no sense to me.
The last time I logged in was about 10 hours earlier then it said.


Playing cue- The Mighty Lucasi Cocobolo
Back up cue - Troy Downey

"Russian Magic Chalk- good enough to steal".

Russian Magic chalk is the nuts.
Its so good my last and only cube was stolen off the table when I went to the bath room.
They left my $1000 cue but stole my chalk, how strong is that?


The Truth: If you have a stroke the gear don't matter... If you don't have a stroke the gear won't help.
The above quote by Softshot
  
Reply With Quote
Old
  (#7)
itsfroze
AzB Silver Member
itsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond reputeitsfroze has a reputation beyond repute
 
Status: Offline
Posts: 4,610
vCash: 500
iTrader: 1 / 100%
Join Date: Oct 2009
   
01-18-2014, 08:56 AM

In that case I would suggest that you go back to sleep
and wake up in a new dimension.

Where time is meaningless ! Good Luck !
  
Reply With Quote
Old
  (#8)
PINKLADY
ICNBB
PINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond reputePINKLADY has a reputation beyond repute
 
PINKLADY's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 4,347
vCash: 1700
iTrader: 0 / 0%
Join Date: Jun 2013
   
01-18-2014, 09:12 AM

Quote:
Originally Posted by itsfroze View Post
In that case I would suggest that you go back to sleep
and wake up in a new dimension.

Where time is meaningless ! Good Luck !
LMAO!
Honey, this is Day 2, of waking up w/ you - it has to stop.
  
Reply With Quote
Old
  (#9)
ScottK
AzB Silver Member
ScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond reputeScottK has a reputation beyond repute
 
ScottK's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 845
vCash: 1700
iTrader: 19 / 100%
Join Date: Jul 2009
Location: Chicago Suburb
   
01-18-2014, 09:53 PM

A lot of us have been logging in on your account. Don't worry about it though.
  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.