There is a guy...

There is a guy in Craotia who will shorten your cue for no extra charge.Only what you have to say to him before replacing the ferrule is "Please replace me this ferrule for another one".After the job is done you will see that your cues is no longer 58 or 59 inches as it was before.It will be at least two inches shorter.So,instead of telling him to build you a jump cue,you can say to him to replace your ferrule 3,4 times and you will have jump cue for the price of three,four replacements.If you will need more informations of this guy please PM me.
Davor

Wonder is that cuemaker the same men who repaired your missing leg on W. Eiselle cue case for free? Did he shorten the case also? With no extra charge? :rolleyes:

Tu nigdje se ne spominje ime,a kada ću ga spomenuti cu vam rec.Osim toga,kad covjeku prevodite prevodite mu kako treba.On mi nije popravljo nogicu nego sam pito tebe,a čim se vidimo platit ću ti je.Al ljepo sam te pito kolko,reko si ništa.Tebe se uopće ne spominje pa neznam kaj se upće mješaš,jer zajebancija nije o cuemakeru nego u zajebanciji,a niko nikog ni ne pozna.I neznam kaj ste se našli uvrijeđeni,a jebu vas u biljaru godinama pa nikom ništa.Mislim na savez,igrače koji se ulizuju saveznicima i ostali papci.Odlučuju o vama i o vašem hobiju i utječu na sve one koji imaju svoje klubove ili su nekako u biljaru,no to ne vidite,to vas ne smeta i tamo se bojite zucnut..Ja sam baš na Američkom forumu da nikog od tuda nemoram ni gledat,pa neznam kaj me tražite jer ako se niste ni prepoznali nebi ni znali o kome se radi.Ja nažalost nisam takav da ikome pomognem i nikada nisam nikom pomagao niti napravio neko dobro niti volim ljudima pomoć nabavit šta sam nemogu,a niti sam biljaristima posuđivao,kopirao knjige,dvd-e,informacije i slično pa se nažalost nemogu poistovjetit kako se loše osječaš sad što mi niste naplatili nogicu,a ja tako nonšalantno kažem da negdje u Hrvatskoj ima čovjek koji ima fetiš da cvikne malo tuđe štapove kada nitko ne gleda.
Morali bi naučit se malo zajebavat i bavit važnijim stavrima,a mene za kaznu diskvalificirajte !!!!Kad sam takav.
No,svejedno ne kužim kako nemožete dobro prevest kaj piše,jer uopće u posru nije bilo vrijeđanja,a budući da su moji postovi,večina zajebancija,ekipa se zajebavala i uopće nije razmišljala jeli takav postoji ili ne.No,sad će sigurno zapitat da li stvarno postoji budući da će vidjet da se stvorilo takvo komešanje.

Last edited:
Da mu niste prenosili i puntali ga nebi bilo ni ljutnje jer tu se uopce ne radi o cuemakeru,a nažalost sam mislio da me ti poznaš,pištolju.No,vidim da ne.Da se ja ljutim na svakog ko o meni ima nešto za reći nebi imo vremena za ništa drugo.Imate pametnijih stvari i svojih za bavit se,a ne sudjelovat u mojim zajebancijam koje uopće nisu vama ni namjenjene.Zajebavam se svaki drugi dan na forum i ne vrijeđam ljude,a to ako ste se vi našli uvrijeđeni.ja vam nemogu pomoć.Kaj bi bilo da vas ja zovem ili postam svaki put kad vi serete po meni i još neistine????I ne predamnom.Pa vi me niste bili nikad nigdje samnom da me poznate,a niti se 10godina vidimo duže od 10minuta.Ne kužim kaj se ti uopće uzrujavaš.Čovjek ima jezik i 50godina pa nek kaže sam kad ga nekaj smeta,al prvo neka mu neko uopce objasni kaj se tu pisalo.

Last edited:
Seems,everything has been resolved.Cue has been brought back to standard 58 inches.
Thanks everyone for help.See you soon !!!
:smile::smile::smile:
:wink:

Last edited:
Tu nigdje se ne spominje ime,a kada ću ga spomenuti cu vam rec.Osim toga,kad covjeku prevodite prevodite mu kako treba.On mi nije popravljo nogicu nego sam pito tebe,a čim se vidimo platit ću ti je.Al ljepo sam te pito kolko,reko si ništa.Tebe se uopće ne spominje pa neznam kaj se upće mješaš,jer zajebancija nije o cuemakeru nego u zajebanciji,a niko nikog ni ne pozna.I neznam kaj ste se našli uvrijeđeni,a jebu vas u biljaru godinama pa nikom ništa.Mislim na savez,igrače koji se ulizuju saveznicima i ostali papci.Odlučuju o vama i o vašem hobiju i utječu na sve one koji imaju svoje klubove ili su nekako u biljaru,no to ne vidite,to vas ne smeta i tamo se bojite zucnut..Ja sam baš na Američkom forumu da nikog od tuda nemoram ni gledat,pa neznam kaj me tražite jer ako se niste ni prepoznali nebi ni znali o kome se radi.Ja nažalost nisam takav da ikome pomognem i nikada nisam nikom pomagao niti napravio neko dobro niti volim ljudima pomoć nabavit šta sam nemogu,a niti sam biljaristima posuđivao,kopirao knjige,dvd-e,informacije i slično pa se nažalost nemogu poistovjetit kako se loše osječaš sad što mi niste naplatili nogicu,a ja tako nonšalantno kažem da negdje u Hrvatskoj ima čovjek koji ima fetiš da cvikne malo tuđe štapove kada nitko ne gleda.
Morali bi naučit se malo zajebavat i bavit važnijim stavrima,a mene za kaznu diskvalificirajte !!!!Kad sam takav.
No,svejedno ne kužim kako nemožete dobro prevest kaj piše,jer uopće u posru nije bilo vrijeđanja,a budući da su moji postovi,večina zajebancija,ekipa se zajebavala i uopće nije razmišljala jeli takav postoji ili ne.No,sad će sigurno zapitat da li stvarno postoji budući da će vidjet da se stvorilo takvo komešanje.

Što jes jes!!!
Zaboravio si da je hrvatski jal najjači!
Buco legendo nastavi zajebanciju i dalje,ne obaziri se na zločeste ljude...ja sam davno prestao. Probaj to gledat ovako:
Po Carlosu Castanedi to su sitni mučitelji. Oni su poslani u naš život da bi nas testirali i učinili naš karakter i osobine boljima.Zanemari provokacije i uživaj u životu:)

Back